thebarneys.reismee.nl

Dag 3 Miami-Titusville

Natuurlijk vroeg op, om 6.30 uur waren de Barneys allemaal al klaar wakker. 7.00 kon het ontbijt genoten worden en dat was het ook: bagels, creamcheese, geroosterd brood, eieren en voor de liefhebber fruit.....Daarna moest er nog gezwommen worden maar Wim en Miranda hielden het bij een kopje thee naast de pool. 8.30 uur spullen inpakken en op naar Miami beach want Serena wilde nu wel eens strand zien. Dan gelijk maar naar 1 van de bekendste stranden van de wereld: South Beach. Meer mensen hadden ook dat idee want een parkeerplek was niet gemakkelijk te vinden Maar rond rijden door het art-deco district was ook bepaald geen straf. En zoals altijd vind je uiteindelijk een plekje. Voor de eerste keer cash voor iets betaald en lopen maar. Op het strand stond een “baywatch” huisje in optima forma. (zie de foto's) Prachtig.Als snel stonden de 2 jongsten met de voetjes in de zee. Nou ja, voetjes, ook de broeken werden nat. Rondje strand en daarna nog even langs een kleding winkeltje dat Mart en Wim al gespot hadden. 2 handdoeken en 2 zwembroeken rijker verder op pad richting Titusville. Eerst over de turnpike way van Florida (tolweg) , lunchen en toch maar de mooiere weg de A1A gekozen. Kost wat meer tijd maar dan heb je ook wat: in de golfen spelen op een mooi strand in Indian river shores(kun je schaafwonden van krijgen weet Mart inmiddels), diverse state parken,mooie uitzichten, schitterende natuur, longhoorns, bizons, pelikanen, witte ibissen,, flamingo's, bald eagles (zeearend) en veel kleinere roofvogels. Het laatste stuk toch maar weer via de I95 omdat het al wat later werd waardoor Cocoa Beach niet bezocht is.Rond 18 uur bij het hotel: BW Spaceshutlle is in Titusville. De naam verraad al wat daar te doen is: Kennedyspace center. Omdat de Denny's op loopafstand was daar naar toe gewandeld . Na het eten verzuchtte Serena voor de zoveelste keer dat alles in Florida inderdaad groter is dan in Nederland ,en kwam ze er achter dat dat met vermoeidheid ook zo was. Daarom maar niet meer naar een natuurpark maar naar de kamer. Dit was dan ook de langste rit van de vakantie! Miran nog even naar “de gym”bij het hotel en dan avond.

Reacties

Reacties

Dieneke

Wauw, en dat alles op 1 dag, jullie zienheel veel mooi"s

Jacintha

Jeetje wat een dag...de mijne was wat saai, naast die van jullie!
En ik was zo blij een addertje gezien te hebben haha
Maar jullie vakantie is echt aan de gang, veel plezier verder!

Frank

Bald Eagle (zeearend) of Osprey (visarend)?

Weetje voor Serena: Florida is 4,1 keer groter dan NL. Ruim 21 miljoen inwoners. Na California en Texas de staat met de meeste inwoners.

Na eerste nacht en 6 uur tijdverschil vind ik 6.30 uur wakker heel erg netjes!

Marjon

Pffffff, het gaat bijna op werken lijken zoveel als jullie op één dag doen, maar wel leuk om met jullie mee te reizen ???

Paul

Zo te lezen genieten dus..... ?

Sophia

Hallo Barneys.
Wat geweldig allemaal,is dat niet teveel allemaal ??
Maar je zei het al dat dit 1 van de drukste dagen zou zijn.
Dit was dus een enerverende dag.
Hebben Serena en Mart het ook naar hun zin ??
Verder een hele mooie foto van de kids bij het miami beach huisje.
Lijkt wel een film !! Fantastisch.
Leuk hoor die verslagen...Ga zo door. En genieten maar.
xxx en groetjes.
Sophia

Sophia

P.S. 3 pinguïns in zee gezien!!!
Wim, Serena en Mart.

Wim

Haha. Die pinguïns. Leuk hoor. Het was de zeearend zegt onze ornitholoog Miranda. :)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!